A zsaluzia által nyújtott megoldások

Az árnyékolási technikák között manapság a zsaluzia az egyik legnagyobb térhódító. Esztétikus látványa és egyedi megjelenése teszi különlegessé, melynek köszönhető a népszerűsége. Közkedveltsége másfelől annak is tulajdonítható, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a bejövő fény szabályozása átmenet nélkül megoldható.

Modernség és egyediség

A zsaluzia jelenti a legmegfelelőbb megoldást, ha a cél egy nagy felületű nyílászárónak az árnyékolása. Egyedülállóan modern és magával ragadó megjelenést ad középületeknek, irodaházaknak, ipari épületeknek és családi házaknak is egyaránt.

Működési elv

A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt helyzetbe kerülnek, akkor a levegő áramlása minimálisra csökkenthető a nyílászáró és a szerkezet között, így elérve a védelem biztosítását és a jobb szigetelést.

Működtetési opciók

A zsaluzia motoros működtetése is kivitelezhető a legmagasabb színtű komfort érdekében. A rendszerek irányítása a szimpla kapcsolós megjelenéssel és szél-fényvezérléssel ellátott, távirányítós kivitellel is történhet.

Mikor érdemes zsaluziát választani?

Először is akkor, ha az épület esztétikájához és megjelenéséhez ez illeszkedik. Másodszor akkor, ha hőszigetelt vakolható tokos megoldás az igény. Harmadszor olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges. Végső soron pedig akkor, ha nagy felületű nyílászáróról van szó.

Hosszú távú választás

A hosszú távú élettartamot és a problémamentes működést a zsaluzia kiváló minőségű és kopásálló alkatrészei biztosítják. A lamellák lakkozásának köszönhetően ideális az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállása és eredeti színeit is tovább képes megtartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.